«Ενωμένη Πόλη» – «Ενωμένοι δολοφόνοι χαρακτήρων»

Η παράταξη Ενωμένη Πόλη (που διοικεί το δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης) για μια ακόμα φορά προσπαθεί , ως άλλη πολιτική χολέρα , να διαμελίσει χαρακτήρες,προσωπικότητες και επαγγελματικές σταδιοδρομίες. Μετά από χτεσινή  ανακοίνωση της κίνησής μας για κακοτεχνία στο δήμο μας , έκριναν σωστό να απαντήσουν με μια προσωπική επίθεση στον σύντροφό μας Γιώργο Μαρκόπουλο , μέλος της ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ και επικεφαλής μας στις δημοτικές εκλογες.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι/ες. Χτες Τρίτη 27/2 λαμβάνουμε φωτογραφίες από συνδημότες μας, που δείχνουν στην οδο Αριστάρχου να έχει υποχωρήσει το προσφάτως ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα και να έχει βυθιστεί ρόδα αυτοκινήτου. Το δημοσιοποιούμε άμεσα με την αναγκαία κριτική στα «έργα» του δημάρχου.

Λίγο αργότερα, η παράταξή του «Ενωμένη Πόλη», βγάζει την παρακάτω ανακοίνωση που χυδαία ειρωνεύεται τον σύντροφο μας Γ.Μαρκόπουλο ταυτίζοντας την -κατ’ αυτούς- άγνοια περι οδοστρωμάτων, με επαγγελματική/επιστημονική άγνοια.

Δεν θα σταθούμε πια στην κακοτεχνία της ασφαλτόστρωσης. Περνά σε δεύτερη μοίρα.Το ξέρει καλύτερα απ όλους o συνδημότης μας που βρήκε το αυτοκίνητο του στην κατάσταση αυτή.
Πλεον τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Η ξεκάθαρη προσπάθεια «δολοφονίας χαρακτήρα» με χυδαία και καφενειακού επιπέδου, επι προσωπικού επίθεση, δεν αποτελεί πολιτική απάντηση, ούτε κριτική.Μιλάμε για δημόσια στοχοποίηση όσων κάνουν κριτική στην δημοτική αρχή.
Επιλέγουμε να μην «δείξουμε» για όλο αυτό μόνο τον ίδιο τον δήμαρχο Κωνσταντάτο, αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε για τον αρχηγό μιας αρχηγοκεντρικής παράταξης. Η ευθύνη βαραίνει όλα τα μέλη της «Ενωμένης Πόλης» η οποία και δημοσιοποιεί αυτό το «πολιτικό σκουπίδι» που ονομάζουν πιθανά πολιτική τοποθέτηση.

Μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα από αυτή την επίθεση. Μια παράταξη αντί να αρθρώσει λόγο προσβάλει την επαγγελματική θέση κάποιου και επιδιώκει την επαγγελματική του δολοφονία.
Προφανώς τους ενοχλεί ιδιαίτερα η δράση μας και η ενασχόληση μας με το δήμο που ζούμε και μεγαλώνουμε χωρίς να έχουμε κανένα απολύτως συμφέρον.Επαγγελματικό,οικονομικό ή άλλο. Ζούμε στο σύνολό μας από τη δουλειά μας και όσα έσοδα έχουμε ατομικά ή συλλογικά είναι καθαρά και βγαλμένα απ τον κόπο μας.

Ένα αισιόδοξο γεγονός είναι, πως οι αντιδράσεις κάτω από την δημοσίευση αυτή, αν εξαιρέσουμε ελάχιστα “like” και σχόλια κυρίως χουντικών, φίλων του Παΐσιου και ψεύτικων προφίλ, είναι λίγες σε αριθμό σε αντίθεση με τα σχόλια στήριξης του συντρόφου μας τα οποία και άμεσα οι διαχειριστές της σελίδας «δημοκρατικά» έσβησαν.

Με αυτού του τύπου την στοχοποίηση προσπαθούν στο πρόσωπο ενός από εμάς να μας κάνουν όλους και όλες να το βουλώσουμε.
Ας μην το περιμένουν.Δεν θα συμβεί.Θα γίνουμε ακόμα πιο αιχμηροί/ες.

Ο κοινωνικός κανιβαλισμός που προσπαθεί το -μεταξύ άλλων- χωνευτήρι ακροδεξιών , χουντικών και συντηρητικών να επιβάλει δεν θα περάσει.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν και καμία σύντροφό μας έκθετο/η στις επιθέσεις τους.

ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ


*Δεν είναι πρώτη φορά που έχει επιχειρηθει αντίστοιχη στοχοποίηση. Προ λίγων μηνών ανώνυμο blog κάνει αντίστοιχου επιπέδου δημοσίευση.
Η Απαντηση μας σε εκείνη την ανακοίνωση
https://ektosplanou.wordpress.com/2023/10/10/

Δεν ήταν δυνατόν όσες ενδείξεις κι αν είχαμε τότε να αποδείξουμε ποιός βρίσκεται πίσω από αυτές τις λάσπες.Τώρα –και με το παρόμοιο ύφος γραφής- , κάπου πάει το μυαλό μας.Ευτυχώς, για τους/τις συνδημότες/ισες μας  το συγκεκριμένο blog έχει σταματήσει τη λειτουργία του.

Leave a comment