ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ;

👉Πριν έναν μήνα καταγγείλαμε μια απλή μικρή κακοτεχνία σε ασφαλτόστρωση στην Αργυρούπολη (οδός Αριστάρχου) και μας χλεύαζε η δημοτική αρχή ότι είμαστε άσχετοι από οδοποιία, με αποκορύφωμα την επαγγελματική συκοφάντηση του Γ.Μαρκόπουλου, που με κάποιο μαγικό και χυδαίο τρόπο, συνδέθηκε με την υποτιθέμενη άγνοια του για τη διαφορά φρεατίου-οδοστρώματος.

❗Τώρα βλέπουμε έναν δρόμο (Χρυσάνθου Τραπεζούντος) στο Ελληνικό, από τους σχετικά κομβικούς στην περιοχή, να ασφαλτοστρώνεται και πάλι, λίγους μήνες μετά την παράδοση του. .

Όπως μας ανέφεραν εργάτες, η ασφαλτόστρωση είχε πρόβλημα.Είχε παραδοθεί μόλις μέσα Δεκέμβρη 2023❗❗

Άς πούμε εμείς είμαστε άσχετοι από οδοποιία

📍Εσείς που διοικείτε και είστε σχετικοί απαντήστε μας:

❓Τελικά βγάζουν όντως προβλήματα οι ασφαλτοστρώσεις σας ή και αυτό που βλέπουμε είναι τεράστιο φρεάτιο;

❓Ποιος παρέλαβε το έργο από τον εργολάβο και με ποια κριτήρια έκρινε οτι η αποκατάσταση του δρόμου είναι ορθή και ο δρόμος ασφαλής;

❓Το πρόβλημα το ξέρατε από την παραλαβή του έργου όταν πανηγυρίζατε για ένα ακόμα έργο ή προέκυψε τώρα; Για να δούμε αν εν γνώση σας κυκλοφορούσαμε σε έναν δρόμο που πιθανά αποτελούσε κίνδυνο -τουλάχιστον για τα οχήματα-.

❓Για ποιο λόγο ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι με την μετακίνηση τους και για μια ακόμα φορά με τον θόρυβο και τη σκόνη όσοι κατοικούν ή έχουν μαγαζιά στην περιοχή;

👉Απαντήστε μας στα παραπάνω χωρίς να “ρίξετε πάλι την μπάλα στην εξέδρα” ή να μας πείτε για το αν είμαστε καλοι/ες στις δουλειές μας.

Leave a comment