Τον κόσμο δεν τον είδα, παρά μόνο ως φασίστας

Ο  δημοτικός σύμβουλος Νάσος Σπυρόπουλος και η παράταξη του κάνουν τον απολογισμό τους. Χιλιάδες φυλλάδια μοιράστηκαν πόρτα πόρτα σε όλη την πόλη. Αλήθεια μέλη της παράταξης έκαναν ατή τη δουλεία;
Στο φυλλάδιο γίνεται κριτική στο δήμαρχο αλλά και στην αντιπολίτευση ενώ κάνει εντύπωση ο στείρος και ξύλινος πολιτικός λόγος (αερολογίες), χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των δήθεν ανεξάρτητων. Με ωραία λόγια καταφέρνει να μη λέει τίποτα σε τέσσερις σελίδες. ‘ενημερωμένος δημότης είναι δημότης ισχυρός’, Πράξη ζητώ όχι θεωρία’, ‘ ήμουν και είμαι απέναντι στα πολιτικά ερπετά…’ και μπόλικο παρόμοιο μπλα-μπλα… κουβέντα συγκεκριμένη για τις πολιτικές που εφαρμόζονται και για τους εκφραστές αυτών.
Αυτός λοιπόν που δεν τα έχει καλά όπως λέει με τους κομματικούς σωλήνες και τα πολιτικά γραφεία ξέχασε να αναφερθεί στο ρατσιστικό-ξενοφοβικό δηλητήριο που χύνει καθημερινά. Ειδικά με τους πρόσφυγες στο πρώην αεροδρόμιο ξεπέρασε κάθε όριο με τον κυνισμό και τη λασπολογία. Ξέχασε να αναφερθεί στην στήριξη του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες δημοτικές.  Ο ακροδεξιός του λόγος  φτάνει στο σημείο να προσελκύει το ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι καθόλου τυχαία και αθώα άλλωστε τα κοινά τσιμπούσια με τον αρχιναζί Μιχαλολιάκο σε ταβέρνα της Αργυρούπολης.
 Από τέτοιους ανεξάρτητους χορτάσαμε. Χορτάσαμε υποκρισία, εθνικισμό και τσάμπα μαγκιά.
Δε χρειάζονται άλλοι φερετζέδες  για τους φασίστες. Να μη βρίσκουν χώρο να κρυφτούν
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s