ΕΛΜΕ Πειραιά: Ψήφισμα για το συνάδελφο Αποστόλη Παπασπύρου

ΨΗΦΙΣΜΑ

Με αποστροφή πληροφορηθήκαμε την κατάπτυστη ενέργεια του προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΟΝΑΔΕΑ) να απαιτήσει από τον πρόεδρο αθλητικού συλλόγου της Αργυρούπολης να διώξει τα παιδιά του συναδέλφου εκπαιδευτικού Αποστόλη Παπασπύρου από τον αθλητικό σύλλογο επειδή ο γονέας τους με την πολιτική και κοινωνική του δράση αντιστρατεύεται τις επιλογές του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ και μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια του Δήμου για το Α΄ στάδιο Αργυρούπολης, απειλώντας μάλιστα ότι αν δεν διωχθεί ο γονιός και τα παιδιά του τότε θα διωχτεί ο αθλητικός σύλλογος από το Α΄ στάδιο Αργυρούπολης!

Ο Αποστόλης Παπασπύρου είναι μέλος της ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, με πολύχρονη δράση και συνεπή παρουσία στους μαζικούς αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος και έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Θεωρούμε αισχρό και ανήθικο να χρησιμοποιεί ένας δημοτικός παράγοντας τον εκβιασμό σε βάρος παιδιών για να αντιμετωπίσει πολιτικά την αντιπολιτευτική προς αυτόν δράση του γονέα των παιδιών. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτή η δράση έχει να κάνει με την υπεράσπιση του δικαιώματος των κατοίκων για ελεύθερη πρόσβαση στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους, χωρίς αποκλεισμούς και αντίτιμο. Οι τακτικές αυτές, της προσωπικής στοχοποίησης όσων αγωνίζονται, αλλά και των οικογενειών τους, παραπέμπουν σε άλλες σκοτεινές εποχές και μόνο οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσουν σε κάθε πολίτη και συλλογικότητα που υπερασπίζεται τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες του λαού μας. Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ και κάθε αντίστοιχη και ζητάμε μαζί με τους αγωνιζόμενους κατοίκους την απομάκρυνσή του από τη θέση αυτή. Στεκόμαστε δίπλα σε όσους αγωνίζονται για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s