Σύλλογοι,γονείς,κάτοικοι αντισταθείτε στους εκβιασμούς και τις απειλές της δημοτικής αρχής

Ο ΟΝΑΔΕΑ και συνολικά η δημοτική αρχή εκβιάζουν γονείς και αθλητικούς συλλόγους. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να επιβάλουν τα παράλογα μέτρα τους. Η κάρτα εισόδου στο δημοτικό στάδιο με  το πεντάευρω  χαράτσι δε συναντάει καμιά συναίνεση.  Οι σεκιουριτάδες, οι πόρτες ασφαλείας και οι τραμπουκισμοί τραυματίζουν το αθλητικό ιδεώδες, φέρνουν αρρώστια και μιζέρια σε ένα μέρος που εμείς και τα παιδιά μας υποτίθεται ότι ασκούμε μυαλό και πνεύμα.
Οι εκβιασμοί στο σύντροφο Α.Π και τα παιδιά του είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.  Αποδεικνύεται ότι οι αθλητικοί σύλλογοι λειτουργούν κάτω από καθεστώς απόλυτου εκβιασμού. Είτε εκτελούν τις εντολές του δημάρχου είτε φεύγουν από τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Αποδεικνύεται ότι και πέρυσι υπέγραψαν καταγγελία για δήθεν βανδαλισμούς στο γήπεδο υπό τις διαταγές του δημάρχου Κωνσταντάτου και προέδρου ΟΝΑΔΕΑ Καλλιντέρη. Κανένας όμως δε μπορεί να υπηρετεί τον μαζικό αθλητισμό υπό αυτές τις συνθήκες. Καλούμε  τους αθλητικούς παράγοντες να δουν την κατάντια και να αντισταθούν. Να βάλουν μπροστά τον αθλητισμό, τα παιδιά, την κοινωνία και όχι τα εκάστοτε καπρίτσια και συμφέροντα. Καλούμε τους γονείς να δείξουν αλληλεγγύη  να σταθούν στο πλευρό των δίκαιων αιτημάτων για ανοιχτό στάδιο. Ας σκεφτούμε όλοι ότι στο μέλλον κάθε αντιδικία που μπορεί να έχουμε με το δήμο μπορεί να έχει τα παιδιά μας ως θύματα. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.
Χαιρετίζουμε τέλος την παραίτηση του προέδρου του ΓΣΑ που δεν έκανε το χατίρι στο δήμαρχο.  Μια έντιμη στάση έστω με ένα χρόνο καθυστέρηση.
10999692_972319006119873_1413586_o
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s