Οι εκβιασμοί με θύματα παιδιά σε τί παραπέμπουν δήμαρχε;

businessmen-psd44267Δεν έχουν τέλος η χυδαιότητα,ο αυταρχισμός και οι φασιστικές τακτικές της διοίκησης του δήμου και του αθλητικού του οργανισμού (ΟΝΑΔΕΑ) που θυμίζουν άλλες εποχές! Αφού αδυνατούν να φιμώσουν τη Συνέλευση για το άνοιγμα του σταδίου Αργυρούπολης –συνέλευση κατοίκων με στόχο την ελεύθερη πρόσβαση στο στάδιο Αργυρούπολης- περνούν στο δεύτερο επίπεδο της επίθεσης. Μετά τις κάρτες, τους μπράβους, τις βιαιοπραγίες από υπαλλήλους-τραμπούκους ιδιωτικών και καλοπληρωμένων εταιρειών σεκιούριτυ  ήρθε και η επιθεση μέσω προσωπικης στοχοποίησης. Ο σύντροφος μας Α.Π. ο οποίος συμμετέχει στη Συνέλευση και τα δύο του παιδιά (που είχαν την “ατυχία” να τον έχουν πατέρα), για το μόνο λόγο οτι αντιστέκεται στις αυθαιρεσίες και τα καπρίτσια τους, δέχεται όπως και τα παιδιά του, το μένος του δημάρχου και προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ Γ.Καλλιντέρη. Δυστυχώς για όλη την τοπική κοινωνία δεν έιναι τυπογραφικό μας λάθος. Στο στόχαστρό τους μπήκαν και τα μικρά παιδιά τα οποία σύμφωνα με αίτημα του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ, προς τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού αθλητικού σωματείου στο οποίο ανήκουν (ΓΣΑ) θα πρέπει να απομακρυνθούν από το σύλλογο διότι ο πατέρας τους “ενοχλεί και βάζει εμπόδια στα σχέδια του Δήμου για το γήπεδο” ειδάλλως θα εκδιωχτεί ο σύλλογος από το δημοτικό στάδιο!

Προς τιμήν του ο πρόεδρος αρνήθηκε να υποκύψει και παραιτήθηκε δημοσιοποιώντας το γεγονός.

Πόση χυδαιότητα και πολιτική αλητεία χρειάζεται κάποιος για να επιτεθεί σε παιδιά με αυτόν τον τρόπο; Πόση μισαλλοδοξία κουβαλούν μέσα τους όταν δε δισταζουν να στοχοποιούν μικρά παιδιά για να πετύχουν τα σχέδιά τους;

Όλο αυτό αποκαλύπτει προφανώς τον τρόπο που η δημοτική αρχή αντιλαμβάνεται τόσο την πολιτική όσο και το πως γίνεται η άσκηση των καθηκόντων της. Οι εκβιασμοί σε βάρος οικογενειών και ειδικότερα με στόχο τα παιδιά κάνουν το γεγονός να μην είναι απλά μια πολιτική δίωξη αλλά αισχρότητα που παραπέμπει σε υπόκοσμο και χούντα. Η, έξω από κάθε λογική, πράξη αυτή του δημάρχου και του προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ, πέρα από το ανήθικο και κατεντρεχές που τη διακρίνει, αποδεικνύει την αδυναμία τους να αντιπαρατεθούν με τίμια μέσα σε όσους αγωνίζονται για τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες με τα όπλα του μαζικού λαϊκού κινήματος και των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών του. Να είναι σίγουροι ότι με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίζουν να μας βρίσκουν απέναντί τους. Η τρομοκρατία τους και οι ανήθικες πρακτικές τους θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Απαιτούμε και διεκδικούμε:

  • την άμεση απομάκρυνση από τη θέση του προέδρου του αθλητικού οργανισμού του Γ.Καλλιντέρη.
  • την άμεση απόσυρση των σεκιουριτάδων-μπράβων από το στάδιο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s