Άλλο ένα γήπεδο τένις, κλειστό για τον κόσμο; Όχι, ευχαριστώ!

Η δημοτική αρχή του δήμου μας, αποφάσισε να κατασκευάσει ακόμα ένα γήπεδο τένις στο αθλητικό κέντρο της Μιλήτου.

Αυτό σημαίνει:

Ακόμα ένας δημόσιος χώρος θα παραχωρηθεί σε σωματείο και θα πάψει να είναι ελεύθερα προσβάσιμος για το κοινό. Μόνο στην  Αργυρούπολη υπάρχουν  ήδη 6(!) γήπεδα τένις που κατασκευάστηκαν με χρήματα του δήμου και τα οποία έχουν παραχωρηθεί σε σωματεία, ενώ οι δημότες δεν έχουν καμία πρόσβαση σε αυτά, παρά μόνο αν γίνουν μέλη (με συνδρομή φυσικά).

Ακόμα ένας δημόσιος αθλητικός χώρος θα κλείνει με λουκέτο, ενώ στην άνω Αργυρούπολη έχει  απομείνει μόνο ένας ανοιχτός αθλητικός χώρος, το γήπεδο μπάσκετ της Μιλήτου. Την ίδια ώρα που στα γήπεδα τένις θα παίζουν τέσσερα μέλη του σωματείου, εκατοντάδες παιδιά όλων των ηλικιών θα συνωστίζονται στο γήπεδο του μπάσκετ.

Τι λέει δηλαδή ο δήμαρχος στα παιδιά και τους κατοίκους που ασφυκτιούν χωρίς ελεύθερους χώρους για παιχνίδι και άθληση και στους γονείς που ασφυκτιούν οικονομικά: «γράψου σε σωματείο και πλήρωσε συνδρομή για να παίξεις»! Αν αυτό δεν είναι ιδιωτικοποίηση του δημόσιου χώρου και της περιουσίας των δημοτών, τότε τι είναι;

Αλλά δεν περιμέναμε και κάτι άλλο από το δήμαρχο, αυτό είναι το πολιτικό του πρόγραμμα. Ιδιωτικοποίηση στα πάντα: υπέρμαχος του ξεπουλήματος του Ελληνικού στο Λάτση, «πόρτα»-κάρτα και 5  ευρω/ μήνα στο στάδιο Αργυρούπολης, ασύδοτη παραχώρηση των γηπέδων στα σωματεία. Ο δημόσιος χώρος και η περιουσία του δήμου αντιμετωπίζονται σαν «τσιφλίκι» του δημάρχου και των «ημετέρων», μπορούν να παραχωρηθούν, να ιδιωτικοποιηθούν, «να φέρουν λεφτά» και όλα αυτά σε βάρος των κατοίκων.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗ ΜΙΛΗΤΟΥ! ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ  ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΔΕ ΘΑ  ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΜΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

53c4b9fc66a09f0ddd647fe5406b15fe_l

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s