ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την Τετάρτη 27/1, έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, καλεσμένη απο τη Συνέλευση για το Άνοιγμα του Σταδίου Αργυρούπολης. Σε αυτή συμμετείχαν περί τους 80 κατοίκους από την περιοχή αλλά και από τους όμορους δήμους καταδεικνύοντας τη μαζική κοινωνική υποστήριξη του αιτήματος για ελεύθερους δημοτικούς/δημόσιους αθλητικούς χώρους.

Κατα τη διάρκεια της παρέμβασης ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος (μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους του) επιχείρησε να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στοχοποιώντας παρευρισκόμενους κατοίκους που διαμαρτύρονταν και εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς. Δεν δίστασε να κατηγορήσει μεταξύ αυτών και σύντροφό μας, απο την Αντικαπιταλιστική κίνηση ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΟΥ αλλά και μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. σπεκουλάροντας μελλοντικές (!) επιθέσεις προς το άτομό του. Συγκεκριμένα ανέφερε : “Για οτιδήποτε συμβεί σε εμένα ή το περιβάλλον μου θα με βρείτε απέναντί σας” προσπαθώντας να μας καταστήσει προληπτικά ποινικά υπεύθυνους για τις τυχόν μελλοντικές επιθέσεις που υπάρχουν στο μυαλό του(Η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι πρωτη φορά που εφαρμόζεται μιας και αντίστοιχο περιστατικό έχει συμβεί και σε παλαιότερη παρέμβαση της κίνησής μας).Συνεχίζοντας και απευθυνόμενος προς τον προαναφερθέντα σύντροφο και με ορολογία που παραπέμπει σε μαφία, που αδυνατούμε να  μεταφράσουμε ακριβώς, είπε : “Μαρκόπουλε γρασίδι!“.

Μας έιναι ξεκάθαρο, πως ο δήμαρχος, στην προσπάθεια του  να φιμώσει και να καταστείλει αυτούς που αντιστέκονται και αγωνίζονται, αναγάγει τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες σε προσωπικές αντιδικίες εις βάρος του(!) προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να ικανοποιήσει το ΕΓΩ του! Μας εξοργίζει, η προσπάθεια της δημοτικής αρχής να περιθωριοποιήσει τον κόσμο που αγωνίζεται, ενάντια στον αυταρχισμό,τη φτωχοποίηση και τον εκφασισμό της κοινωνίας.

 

Οι  δίκαιοι αγώνες μας, δεν καταστέλλονται

Η τρομοκρατία σας, δεν θα περάσει

10999692_972319006119873_1413586_o

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s