Το γήπεδο θα μείνει ανοιχτό για όλο το λαό!

Δε μπορεί να σταθεί σε καμία  λογική αυτό που επιδιώκουν να γίνει στο δημοτικό στάδιο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Όλοι παραδέχονται την αξία του αθλητισμού (ειδικά του ερασιτεχνικού) στην υγεία και τον πολιτισμό. Όλοι παραδέχονται ότι η πολιτεία πρέπει να ενθαρρύνει και να δίνει τη δυνατότητα στον καθένα και ιδιαίτερα στη νεολαία να αθληθεί όπου και όποτε μπορεί. Απορούμε ποιός εμπνεύστηκε την κάρτα εισόδου και το χαράτσι για την είσοδο των ετεροδημοτών σε ένα στάδιο που συγκεντρώνει κόσμο από όλους τους γειτονικούς δήμους. Δε μπορεί να γίνονται όλα αφορμή για φορολογία, δε γίνεται οι αρμόδιοι να μη σκέφτονται ότι αρκετοί θα εγκαταλείψουν κάθε αθλητική δραστηριότητα. Είναι γελοίο να απαγορεύεται ουσιαστικά η χρήση του γηπέδου στους δημότες των γειτονικών δήμων –πολλοί από τους οποίους φέρνουν τα παιδιά τους στις ομάδες του δήμου που προπονούνται στο γήπεδο- από τους οποίους απέχουμε ένα δρόμο απόσταση.

Οι κάτοικοι του δήμου δε θα αδιαφορήσουν, δε θα μπουν στην κουβέντα για γεωγραφικά όρια στα χαράτσια. Η λαϊκή οικογένεια πρέπει να έχει δωρεάν πρόσβαση στις κοινωνικές παροχές παντού. Να βομβαρδίσουμε τη διοίκηση του δήμου με μηνύματα αποδοκιμασίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους του δήμου να μην εφαρμόσουν την απόφαση. Να μη μοιράζουν τα σχετικά φυλλάδια, να μην  εισπράττουν το χαράτσι. Να πάρουν σχετικές, αγωνιστικές αποφάσεις τα σωματεία εργαζομένων στο δήμο.

   Καλούμε την αντιπολίτευση (αν υπάρχει) να πάρει επιτέλους μία πρωτοβουλία και να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Να πιέσει ώστε να παρθεί πίσω η παράλογη απόφαση.

 Καλούμε τέλος ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό (αθλητές, δημοσιογράφοι, παράγοντες) να κάνουν ό, τι μπορούν για να αναδείξουν ένα ζήτημα που έχει να κάνει ουσιαστικά με τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού.

den-plirwnw1 - Copy - Copy

 

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΟ Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1,

ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s