Αλληλεγγύη στους Σύρους πρόσφυγες πολέμου

Το πρόβλημά των Σύρων προσφύγων στην Αθήνα μόνο λύση δεν βρήκε.Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς σε αγαστή συνεργασία με  την απάνθρωπη μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, ήρθαν να δείξουν ξανά το αυταρχικό πρόσωπό τους και να επιβεβαιώσουν τις ρατσιστικές τους κορώνες,πετώντας στον δρόμο τους πρόσφυγες από τον πόλεμο στην Συρία. Μέτα τη βίαιη εκδίωξή τους απο την πλατεία Συντάγματος απ όπου διεκδικούσαν την παροχή ασύλου με πλήρη δικαιώματα και ελεύθερη μετακίνηση σε όλη την ΕΕ, έρχεται η άρνηση να τους παρέχουν ακόμα και τα αυτονόητα,όπως είναι η στέγαση και η τροφή.

Είναι ζήτημα όλων μας να μπορέσουν αυτοί οι πρόσφυγες να νικήσουν. Συμμετέχουμε στις δράσεις τους,τις δυναμώνουμε και τους παρέχουμε τα αγαθά για να καλύψουν και τις βιολογικές τους ανάγκες.

Ο Χώρος Αλληλεγγύης και Δράσης Υπόστεγο διοργανώνει Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης στην περιοχή μας την Δευτέρα 5/1 στις 21:00 για να καλύψει κάποιες από αυτές τις ανάγκες.Η διεύθυνση ειναι 25ης Μαρτίου 38,Αργυρούπολη.Εκεί θα συγκεντρώνονται και είδη που έχουν ανάγκη όπως : ξύλα για θέρμανση, φρούτα και λαχανικά, είδη διατροφής (αυγά, γιαούρτια, κρέας, ξηρά και συσκευασμένη τροφή, …), είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαριότητας.

fb event -> https://www.facebook.com/events/615901521847713/?pnref=story

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s